Mindent a semmibõl


Mindent a semmibõl

Kedves Olvasóm!

Gondolkodtál már azon, hányféle szerepet vagy képes eljátszani egy nap, hogy mindenkinek megfelelj? Te magad is elcsodálkozol rajta, ha megtudod! Ezzel a könyvvel egy olyan szemüveget adok neked, amelyen keresztül spirituális szemmel nézheted a körülötted és benned zajló eseményeket, így sok titokról lehull majd a lepel. Megismerkedünk a lelkeddel, az egóddal, megkeressük sikertelenségeid és félelmeid okait, és mire a könyv végére érsz, találunk rájuk megoldást is.

Elmesélem, hogyan lehet a "nekem semmi sem sikerül, ráadásul senki sem ért meg" gondolatokat úgy átvarázsolni, hogy az életedben MINDEN akadályt könnyedén tudj venni. Sokat fogunk beszélgetni a barátságokról, a szerelemrõl, a tanulásról, arról, hogy miért és mikor kell titkot tartani, és hogyan kell kezelni az érzelmeidet. Beavatlak a testbeszéd néhány titkába is. Nem hagyjuk ki a divatot sem, átbeszéljük, hogy mitõl lesz NÕ egy nõ, és mennyire fontos a belsõ kisugárzás.

És persze megpróbáljuk megérteni a szülõk félelmeit, tiltásait, és megoldást találunk arra, hogyan alakíthatjátok ki együtt a határokat.

Tarts velem a Kék Ösvényen!