KÍNAI ASZTROLÓGIAI SORSELEMZÉS

Szükség van a pontos születési dátumra (hely, év, hónap, nap, óra, perc megadásával), hogy feltérképezzük a vállalt inkarnációs feladatokat. Sorselemzés során megnézzük az erősségeidet, azokat az életterületeket, melyek megélése nehézségekbe ütközik számodra, és megkeressük a felemelési lehetőségeket. Fényt derítünk arra, hogy az adott időszakban mire kell a figyelmedet fókuszálni, mibe érdemes energiát fektetni, hogy boldog és sikeres legyél. Támaszul szolgál, ha nem találod még az utadat, illetve óriási segítség lehet pályaválasztás esetén.

Az elemzés ára: 15.000 Ft

PÁRKAPCSOLATI ELEMZÉS

Ha párkapcsolati problémával állunk szemben, hajlamosak vagyunk csak a másik felet okolni a problémákért. Ám ha megértjük a társunk (vagy szülő, gyermek, munkatárs) motivációját, rájövünk, hogy egymás tanítói vagyunk. Segítségedre lehetek abban, hogy megtaláljuk, mit tudsz még tenni a kapcsolat javításáért, illetve megértheted, hogy miért vagytok együtt.

Az elemzés ára: 20.000 Ft

ÜZLETI ASZTROLÓGIA

Ezt az elemzést leginkább olyan vezetőknek ajánlom, akik nap mint nap emberekkel foglalkoznak. Hiába olvasol egy önéletrajzot, abból nem biztos, hogy megismered az ember jellemvonásait, és nagyon nehéz előre eldönteni, hogy meg fog-e felelni az elvásároknak. Egészen más habitusú kollégára van szükség, ha egy számítógép mögött kell töltenie a 8 óra munkaidőt, és másra, ha emberekkel kell kapcsolatba lépnie. Vannak, akik képtelenek a direkt értékesítésre, ám remek kolléga lesz belőlük, ha csak online kell az ügyfelekkel érintkezniük. Néha a pénz motivál bennünket a munka területén, de van, hogy a szakmai fejlődés mindennél fontosabb számunkra. Egy állásinterjú alatt nem biztos, hogy mindezekre fény derül, de jól kiolvashatók a képletből, így a legmegfelelőbb jelölt tudja az adott munkakört betölteni.

Az elemzés ára: 15.000 Ft/ személy

ELŐREJELZÉS

Születési képlet alapján éves, illetve féléves kínai asztrológiai elemzés készítése egyénre szabottan. Megvizsgáljuk az adott év hatását, megkeressük a jelenleg megoldandó feladatok. Tökéletes képet kaphatunk arról, hogy a következő időszakban melyek azok az életterületek, melyek támogatottak, és jelentős fejlődési potenciál van bennük. Pénzügyi, párkapcsolati, tanulási, fejlődési, stb. lehetőségek átvizsgálása.

Előrejelzés, elemzés ára: 10.000 Ft/fél év, 20.000 Ft/év

MINI WORKSHOP (műhelymunka)
KÍNAI ASZTROLÓGIA témában

Maximum 6 fő részvételével, saját asztrológiai képlet megértésére irányul. Így a későbbiekben akár önállóan is meg tudod a kérdéseidre találni a válaszokat. Ám az igazi érték talán nem is ebben van, hanem abban az önismereti útban, melyen elindulsz általa. Más szemszögből láthatod meg magad, rájössz, hogy amit kívülről tapasztalsz egy emberen, az csak a felszín. Megérted, miért viselkedsz bizonyos élethelyzetekben úgy, ahogy viselkedsz, mai szóhasználattal élve: megérted a „piros gombod” működését. Én itt nem határoznék meg kötelező alkalmakat, addig jársz velem ezen az úton, amíg erre belső késztetést érzel. Alkalmanként 4 óra hosszúságú egy workshop (előre egyeztetett időpontban).

A műhelymunka 5.000 Ft/alkalom