Magamról

Nehéz egy sorsot néhány mondatban úgy leírni, hogy megismerd a mögötte megbúvó embert, ezért én nem is próbálkozom vele. Az életemben a kínai asztrológia megértése gyökeres változást jelentett, mert ez indított el egy olyan belső utazáson, amely során valódi önmagamat ismertem meg.

A felismerések kapcsán születettek meg a könyveim, melyek azokról az érzésekről szólnak, melyekkel nap mint nap együtt élünk. Segítségül szolgálnak, hogy lásd: nem vagy egyedül, bármilyen nehézséggel is találkozol szembe, mindig lesz körülötted valaki vagy valami, aki és ami segít a bajban.

Tanfolyamok elvégzése előtt már 10 évvel, autodidakta módon kezdtem bele a kínai asztrológia tanulmányozásába. Elolvastam és feldolgoztam az elérhető könyveket ebben a témában, aztán pedig következtek az inas évek, melyek gyakorlással teltek. Egyik elemzés jött a másik után, és mára már a Ji-king mellett a kínai asztrológia lett a mankóm, a „mindenttudó varázsgömböm”. 

Itt meg is ragadnám az alkalmat arra, hogy elmondjam, nem vagyok jósnő, fogalmam sincs arról, hogy holnap mi fog veled történni, megérkezik-e a szőke herceg hétvégén, vagy nyersz-e a lottón a szerencseszámaiddal.

A születési képletedből az életedben felmerülő kérdésekre, nehézségekre tudjuk megtalálni a választ. Lehetséges utakat látunk, és erősségeket, melyek a boldog élethez vezetnek. Tökéletesen kiolvasható belőle, hogy jól fogod-e magad érezni egy bizonyos munkaterületen, illetve miben tudsz kiteljesedni.

Az életben nem csak pozitív dolgok történnek, ám a kínai asztrológia segítségével gyorsan ki tudsz mászni minden gödörből, mert olyan utakat tár fel számodra, melyek a boldog élethez vezetnek.

Ha úgy érzed, hogy a segítségedre lehetek, vedd fel velem a kapcsolatot.