Láthatatlan félelmeink

Hogy miről szól ez a könyv?
Mágiáról.

Arról a varázslatról, ami két irányba működik. Ha lefelé varázsolsz, félelmeket, kishitűséget és hitetlenséget varázsolsz magadnak. Ha megtalálod a felfelé vezető utat, akkor egy harmonikus, elégedett és boldog életet teremtesz.

Láthatatlan félelmeink a könyv címe.

Igen, muszáj a legnagyobb mélységeinkből kiindulni, meg kell tudnunk, hogy mi van a pokol legmélyén, mert csak ezt megismerve tudjuk kijelenteni, hogy mit nem akarunk többet megélni. A kivezető utat pedig együtt fogjuk megtalálni, mert gondolataink az Univerzumban összekapcsolódnak, és van hitem abban, hogy Te és én ugyanazt keressük. Azt a belső egyensúlyt, amivel a hátra lévő életünket felesleges küzdelmek nélkül szeretnénk megélni.

Mindent a semmiből - tinilányok könyve

Gondolkodtál már azon, hányféle szerepet vagy képes eljátszani egy nap, hogy mindenkinek megfelelj? Te magad is elcsodálkozol rajta, ha megtudod! Ezzel a könyvvel egy olyan szemüveget adok neked, amelyen keresztül spirituális szemmel nézheted a körülötted és benned zajló eseményeket, így sok titokról lehull majd a lepel. Megismerkedünk a lelkeddel, az egóddal, megkeressük sikertelenségeid és félelmeid okait, és mire a könyv végére érsz, találunk rájuk megoldást is.

 
Elmesélem, hogyan lehet a „nekem semmi sem sikerül, ráadásul senki sem ért meg” gondolatokat úgy átvarázsolni, hogy az életedben minden akadályt könnyedén tudj venni. Sokat fogunk beszélgetni a barátságokról, a szerelemről, a tanulásról, arról, hogy miért és mikor kell titkot tartani, és hogyan kell kezelni az érzelmeidet. Beavatlak a testbeszéd néhány titkába is. Nem hagyjuk ki a divatot sem, átbeszéljük, hogy mitől lesz NŐ egy nő, és mennyire fontos a belső kisugárzás. És persze megpróbáljuk megérteni a szülők félelmeit, tiltásait, és megoldást találunk arra, hogyan alakíthatjátok ki együtt a határokat.

Sorsfordító döntéseink

Neked írtam ezt a könyvet, aki épp olyan vagy, mint én. Hogy honnan tudom? Mert emberek vagyunk mindketten. Vágyakkal, reményekkel és megannyi problémával.


Miről szól a könyv? Az életünkről. Hogy melyikről? Jó kérdés! Talán arról, ahol vagyunk, vagy ahol voltunk, vagy ahol még lehetünk. Valamit hoztunk magunkkal, és most megpróbáljuk felhasználni úgy, hogy közben boldogok is legyünk. Hiszen erre törekszünk valamennyien. Ez persze nem megy mindig könnyen. Erről is írok. Meg szeretetről, féltékenységről, mókuskerekeinkről, kétségről és bizonyosságról, a sorsunkról és főleg a döntéseink hatalmáról.Charlie Chaplin szerint a nap, amikor nem nevettünk, elvesztegetett idő. Remélem, miközben ezt a könyvet olvasod, néha elneveted magad, hiszen az emberi gyengeséget saját történetekkel is alátámasztom. 

konyvborító-vágott